hits


april 2016
Aldri bra nok

02.04.2016 - 23:29

  Har du noen gang kjent på den følelsen av at du ikke er bra nok? Uansett hva du gjør, så strekker du bare ikke til? Vel, den følelsen tror jeg er noe vi alle har kjent på en og annen gang. Men hvor mange av oss har faktisk blitt fortalt at vi ikke er bra nok? Fått det slengt i trynet, at vi må forandre oss. At sånn som vi er nå, rett og slett ikke er bra nok. Hvordan i all verden skal man takle at noen forteller deg sånt? 

  Jeg har alltid sagt at hvis du mener jeg burde forandre meg for å please deg, er det ditt problem, og ikke mitt.
  Men hva om dette kommer fra en person du er glad i? En person hvis meninger faktisk betyr noe for deg? Hvordan reagerer du da?

  Jeg har ofte fått høre at jeg ikke er bra nok, og at jeg aldri kommer til å bli det. Fra både familie, lærere, venner og kjærester. Ikke for å deppe for mye her nå altså; men når man får høre sånne ting fra flere forskjellige, begynner man jo virkelig å lure på om de kanskje har ett ørlite poeng? 
  Det er i hvert fall lett og tro det. Men så lenge du ikke støter, skader eller sårer noen andre med å være den du er, ser jeg ikke problemet. Da burde disse menneskene som mener du ikke er bra nok ta seg en veldig lang fjelltur uten kart og telt.

  "Verden er gal, mens jeg er normal!" Det er riktig innstilling det! Men om du har en dårlig dag, og får slengt etter deg at du aldri er bra nok, er det ikke lett å holde hodet høyt. Le det av seg og late som ingenting.

  Jeg kjenner ofte på den følelsen at jeg ikke er bra nok. At uansett hva jeg måtte gjøre, så blir det aldri bra nok.

  Men hva er egentlig bra nok? Og hvem faen er det som bestemmer hva som er bra nok og ikke? Det skulle jeg ha likt å vite..

Les mer i bloggarkivet | Mars 2018 | Februar 2018 | September 2017 | Januar 2017 | September 2016 | Juli 2016 | April 2016


Kategorier
Humor-Photos-Thoughts

Arkiv
2018 -Februar-Mars
2017 -Januar-September
2016 -Mars-April-Juli
September
2015 -September