hitsDu er verdt det

19.01.2017 - 18:43

Jeg vet det gjør vondt. At det virker håpløst. Alt blir bare verre og verre. "Det kan bare gå oppover når man treffer bunnen", men hva om man graver seg lenger ned isteden? Tanken på at det kanskje aldri blir bedre, men heller verre og verre, er ett mareritt. Du er allerede utslitt og orker ikke mer. Tanken på at mer smerte er det eneste som venter deg, er skremmende. Du bestemmer deg for å ta kontroll. Du er ikke feig, du skriker ikke etter oppmerksomhet. Du gir ikke opp håpet. Du vil bare få en slutt på smerten du føler hver dag.
 

"People who die from suicide don't want to end their lives. They want to end their pain."


Jeg vet ikke akkurat hvordan du har det, for alt er individuelt. Akkurat som at du ikke kan vite hvordan jeg har hatt det. Men det jeg vet, er at det kan bli bedre. Det er ikke gjort på ett blunk. Men alt må starte ett sted. Snakk med venner, foreldre, lærere, leger, hvem som helst. Ikke gi opp før du har prøvd alle muligheter du har for å få det bedre. Det er verdt det. Selv om det ikke virker sånn akkurat nå.

Jeg har selv vært der flere ganger. Og har kommet meg ut av det med god hjelp fra de rundt meg. Og det finnes ikke noe bedre, enn å bytte ut smerten med glede og latter. Hvis du føler at det ikke kan bli noe bedre, hva har du å tape? Gjør ett forsøk. Du er verdt det.
 

Trenger du noen å prate med, men vil være anonym?
Ring Mental Helses Hjelpetelefon på 116 123. Det er døgnåpent og gratis å ringe.

 

 
Kategorier
Humor-Photos-Thoughts

Arkiv
2018 -Februar
2017 -Januar-September
2016 -Mars-April-Juli
September
2015 -September