hitsTime will tell

16.09.2015 - 17:17

For en god stund siden la jeg ned denne bloggen. Jeg følte at jeg ikke fikk noe ut av det lenger. Visste ikke helt hvor jeg ville med det..

Ukene gikk og jeg kjente litt på savnet. Plutselig skjedde det noe og det første jeg tenkte var "oi, dette må jeg blogge om!". Eller jeg fikk en idé og tenkte "wow, det hadde blitt ett dritbra blogg innlegg!". Og disse tankene var alltid etterfulgt av "men jeg har ingen blogg lenger.."

Jeg sa til meg selv (og alle andre) at jeg ikke skulle starte opp en blogg igjen. Men nå vet jeg ikke lenger. Jeg savner det. Veldig. Men har jeg virkelig energi nok til å starte opp igjen med det? Jeg kommer jo aldri til å bli noen stor og populær blogger, men det var aldri målet mitt heller. Jeg blogget fordi jeg likte det. Det var en koselig og morsom hobby. Og det hjalp meg når jeg var mye depressiv og slet med ensomheten. Det hjalp også mange andre. Det er vel kanskje det jeg savner mest. Føle at jeg gir noen som er i en jævlig situasjon, håp. 

Jeg hadde absolutt ingen planer om å starte opp igjen, og hvem vet, kanskje jeg ikke kommer til å fortsette heller?
Alt jeg vet, var at nå følte jeg for å sette meg ned å skrive. Bare la fingrene gli over tastaturet og få ut de gnagende tankene jeg har hatt.

Men hva som skjer, og hva det blir til, gjenstår å se. Time will tell.


maiken elise
 • 16.09.2015 - 17:20
 • Virker som du er veldig flink å skrive, så er bare å starte igjen, så får du heller bare blogge så mye du gidder? Er jo alltid deilig å ha en hobby! Ha en fin dag :-)
  Maren
 • 16.09.2015 - 17:46
 • Blogg i vei du, blir kjekt å se mere til deg. Lykke til:):)


  Kategorier
  Humor-Photos-Thoughts

  Arkiv
  2018 -Februar
  2017 -Januar-September
  2016 -Mars-April-Juli
  September
  2015 -September